18 (fun) ways with a barrel

Doublé en ik doen mee aan de Hollands Got Horsemanship 🇳🇱🐴 De online Horsemanship wedstrijd van @mycompass.horse

En dat doen we met een nieuwe “18 ways…” video! Eerder dit jaar deden we een “18 manieren om te trailer laden” en dit keer:

“18 creatieve oefeningen met een ton 🛢💃🏼”

Onze inzending:

Ik ben Irene en dit is mijn 24-jarige Fjord x Arabier kruising Doublé.

Na vele bijzondere jaren waarin we hele grote stappen gemaakt hebben, verloren we in 2017 de connectie met elkaar. Precies op dat moment maakten we kennis met instructeur Anouk Dahrs en Parelli Natural Horsemanship. Na een les wist ik: Dit is het! Het bracht Doublé en mij weer bij elkaar en doen we dingen waarvan ik niet had gedacht dat onze band dat kon bereiken.

"The horse doesn't care how much you know, until he knows how much you care"

Ik ben Doublé eeuwig dankbaar, hij was zo vergevingsgezind terwijl ik veel fouten maakte (beter gezegd aan het leren was). Hij is nu met pensioen, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog samen plezier te maken. En het belangrijkste, de connectie is terug en die is beter dan ooit tevoren.

Dankzij Doublé ontdekte ik mijn liefde voor het lesgeven. De passie is zo gegroeid dat ik eerder dit jaar mijn baan in loondienst opgaf om fulltime les te gaan geven.

Als ervaringsdeskundige train ik nu dagelijks paardeneigenaren om de beste horse(wo)men uit zichzelf te halen. Dit doe ik door het geven van privé- en groepslessen, cursussen en workshops in gedragstraining en Centered Riding®. En ik hou ervan om zelf ook te blijven leren en lessen.

“Enjoy the ride!”
Ik heb mij en Doublé opgegeven voor Holland got Horsemanship omdat, ik mensen er aan wil herinneren dat waar je ook staat in je horsemanship reis, plezier met je paard hetgeen is waar je het voor doet. Ik gun elk paard en eigenaar zo’n gouden vriendschap.

Dit zijn Doublé en ik en onze '18 oefeningen met een ton 🛢💃🏼'

Veel kijkplezier! 

It’s a journey, so you better enjoy the ride!
https://www.irenehorsemanship.nl

Previous
Previous

De voordelen van groepslessen

Next
Next

HELP! Waarom doet mijn paard dit…